menthol liuskat suomesta
|

Menthol liuska

Valikoimamme yli voimaisesti suosituimmat maut ovat menthol makuja. Menthol on nuuskassa, tupakassa, nikotiinikorvaushoitotuotteissa ja pastilleissa suomalaisten suosikki maku. Miksi näin on?

Menthol

Menthol on makuna minttua raikkaampi ja ei yhtä makea. Mentholiin ei makuna kyllästy helposti, kuten esim makeisiin hedelmä makuihin tai vahvoihin salmiakkeihin. Makuna menthol on puhdas, raikas ja kevyt. Tästä johtuen päivittäin nautittavat tuotteet usein onkin maustettu mentholilla.

Menthol tupakka

Menthol tupakka on näistä päivittäin nautittavista mentholin makuisista tuotteista erittäin hyvä esimerkki. Vuonna 2012 kun menthol tupakka oli vielä laillista, suomalaisista tupakoitsijoista 24% poltti menthol tupakkaa. Yhdysvalloissa tupakoitsijoista metnhol tupakkaa sauhutteli n. 30%.Yleisesti maailmalla menthol savukkeita polttavien osuus on minimaalinen.

Minttu nuuska

Suomessahan nuuska on laitonta, mutta mitä entisenä nuuskaajana mustan markkinan tarjontaa muistelen on siitä 95% minttu nuuskia. Suurimman osan Suomen nuuska markkinasta haukkaa Odens Cold dry, jonka pitäisi maistua mintulle.

Mentholi liuska

Menthol liuska

Menthol liuskat ovat suuressa suosiossa. Mentholi sopiikin lähes kaiken kanssa. Saunassa mentholilla saa mukavan raikkaat löylyt ja teessä menhtol toimii todella hyvin!

 • Hipzz Ultra Fast Menthol Makukortti

  Hipzz makukortti Ultra Fast Menthol 20kpl

  14.95
  Määrä Hinta / kpl
  3 - 5 14.75
  6 - 9 14.55
  10 + 14.15
 • Hipzz Menthol makukortti

  Hipzz makukortti Menthol 20kpl

  14.95
  Määrä Hinta / kpl
  3 - 5 14.75
  6 - 9 14.55
  10 + 14.15

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *